snyggaste balkongen i kalmar

Jag var på ikea för några dagar sedan. Jag skulle ha en grej til garderoben. Men då sprang jag på lite styvbitar som bara ropade caroline köp mig. Så 45 kronor fattigare blev jag. Men attans vilken cool uteplats jag fick. Tygerna är både 50 60 och 70 tals inspererade. frågan är såklart hur jag fick upp dessa tygbitar på panelen. Jag har fäst dem med bubbelhäftande kaboreband. kan man bli annat en glad av att käka frukost där?

nuläget

Nu strular inte blogg.se längre. Här kommer en massa bilder på hur lägenheten ser ut nu. Jag kommer att blogga mer om varige grej senare jag skall blogga lite mer ingående ang dem olika plast burkarna. Det finns mycket att prata om ang dem. Måste bara få lite tid över... som ni ser så är det lite flyttkartånger kvar. Jag är även på jakt efter en tv bänk. Men jag hittar inget som jag gillar. Det skall även upp en stringhylla bredvid speglen. Hatthyllan skall även upp vid soffan. Den skall bli en bokylla. Retro handlar ju trotsallt om att hitta nya användningsområden till redan använda grejer. Detta är just en sådan grej.

strul

Blogg.se strular när jag bloggar från mobilen. återkommer snart med ett riktigt inlägg. För jag bor nämligen här på heltid nu och det är i stort sätt klart :-)

RSS 2.0